«Штурмуватимемо Дніпропетровщину, підтягнули авіацію» — перехоплена розмова окупанта з дружиною (ВІДЕО)

За словами загарбника, тепер орієнтовна дата закінчення його служби це кінець серпня–початок вересня

ФОТО: скріншот з відео

У новому перехоплені дзвінка окупант розповідає дружині про плани штурмувати Дніпропетровську область і зізнається у мародерстві.

Про це повідомляє Головне управління розвідки.

Українські розвідники повідомляють, що окупанта, чию розмову перехопили, звуть Руслан, він мобілізований з території так званої «ДНР», підрозділ якого дислокується в Зеленодольску, Дніпропетровської області.

Окупант розповів дружині, що найближчим часом планується новий наступ на Дніпропетровщину: «Будемо штурмувати Дніпропетровську область. Підтягнулися літаки, авіація».

За словами ворога, попередні плани — повернутися додому після трьох місяців війни, не справдились і тепер орієнтовна дата закінчення служби це кінець серпня–початок вересня.

Також він розповів, що вони вкрали сім сонячних батарей.

Дружина загарбника скаржиться, що з травня їй не будуть виплачувати зарплатню (вона вихователь дитячого садка). Мовляв, їх і так годують та забезпечують господарськими товарами.

Чоловік запевняє, що скоро все зміниться, адже: «Поклали багато пацанів. Мовчати ніхто не буде. Багато чого надивився. У нас республіки зажерлись дуже сильно. Тут у всіх такий настрій. Все це безслідно не минеться, коли всі ми додому повернемось. Що вони зробили, скільки пацанів перебили, скільки скалічили».

На що дружина відповідає: «Ось тому я і не хочу хлопчика. Щоб ось так якісь тварюки забрали просто».

Українські розвідники зазначають, що ані чоловік, ані дружина, при всьому своєму обуренні, жодним чином не засуджують причину своїх негараздів — війну та масові вбивства і ставляться до цього просто як до чергової «роботи».

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також