Шуфрич прокоментував своє затримання у Києві

Каже, що робив селфі

Вчора, 4 березня, у Києві був затриманий скандальний проросійський нардеп Нестор Шуфрич. Його позицію опублікувала пресслужба.

«Вчора, коли я робив селфі, щоб показати, що я в Києві, вибрав це місце, чому пояснювати я думаю не треба. Повірте мені, довкола не було жодного блокпоста. Було кілька бетонних плит, на які у сьогоднішньому Києві вже ніхто не звертає уваги. Коли я практично перестав фотографуватися, не говоритиму звідки, через безпеку тих, хто це зробив, вискочило кілька людей, випустило кілька черг у повітря», — йдеться у повідомленні.

Шуфрич запевняє, що його охорона не зробила жодного пострілу, а він сам дав знак своїй охороні нічого не робити, побачивши, що це точно українці.

Він показав зроблені фотографії поліції, однак представники тероборони, попросили зустрітися з їхнім керівництвом.

Керівництво попросило зачекати спеціалізованих правоохоронних органів.

Шуфрич переночував у поліції і зранку його доставили у домовлене місце.

Нагадаємо, один із бійців цього батальйону, розповів деталі про затримання: «Шуфрич під’їхав під блокпост, вийшов з машини з охороною і почав фотографувати. Відповідно, був затриманий. При затриманні його охоронці намагались відстрілюватись. Зараз ми чекаємо поліцію і СБУ, щоб передати їм. Військові об’єкти або об’єкти, які використовують військові, фотографувати не можна. Він цілий і неушкоджений. Зброю у охоронців забрали. Теж передамо поліції».

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт