Шукали двох, а знайшли третього: як в Карпатах рятували туристів (фото)

«Шукали двох сноубордистів, а знайшли ще й лижника. Ось така математика у гірських рятувальників», — жартують на сторінці у «Facebook» представники ДСНС України у Закарпатській області. Так, 25 грудня, о 18:20 год., до оперативно-рятувальної служби регіону надійшло повідомлення, що в районі гори Гимба, Міжгірського району, втратили орієнтир та заблукали двоє сноубордистів зі Львова, 1988 та 1991 років народження.

Про це чоловіки повідомили рятувальникам у телефонному режимі, коли зрозуміли, що через темну пору та погану видимість самотужки не можуть повернутися до бази відпочинку. Також вони вказали й на орієнтовне місце їх перебування.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт на спецавтомобілі вирушили 5 фахівців гірського пошуково-рятувального відділення смт Нижні Ворота, Воловецького району.

Під час проведення цих пошуково-рятувальних робіт виявили й киянина, 1996 р.н. Лижник зі столиці також втратив орієнтир та заблукав у Карпатах.

Усіх відпочивальникі знайшли та о 21:30 год. доправили до їхнього тимчасового місця проживання на туристично-рекреаційних об’єктах у с. Пилипець.

Медичної допомоги туристи не потребували.



 

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також