Швидкість вбиває: на Львівщині оголосили соціальну кампанію проти ДТП

Швидкість та неуважність вбиває – патрульна поліція Львова та облдержадміністрація оголосили соціальну кампанію проти ДТП, пише прес-служба патрульної поліції Львова.


Лише за минулий тиждень на дорогах державного значення, які обслуговує патрульна поліція Львова, сталося 33 ДТП без потерпілих і 12 з потерпілими. Основними причинами аварій є необрання безпечної швидкості, недотримання безпечності дистанції, виїзд на смугу зустрічного руху, керування в нетверезому стані.


Патрульна поліція Львова спільно з Львівська обласна державна адміністрація розпочали соціальну кампанію проти аварійності на дорогах. На територію Львівщини розмістили площини з моторошними ДТП, які забрали людські життя через неуважність та швидкість.





«Ми сподіваємося, що ці розбиті автомобілі з реальних ДТП привернуть увагу і змусять задуматися любителів швидкості. Закликаємо водії дотримуватися правил дорожнього руху. Не забувати, що вдома чекають рідні», - наголосив начальник Управління патрульної поліції Львова Роман Пилипенко.


Як зазначають у поліції, розміщені світлини на місцях концентрації ДТП з потерпілими- це лише перший етап соціальної кампанії.



 

varta1.com.ua: Новини

Коментарі