Сидів і синів: на Прикарпатті нацгвардійці витягали з води чоловіка на Водохреще (ВІДЕО)

На Прикарпатті нацгвардійці витягали з води чоловіка на Водохреще.

Скріншот відео "Галка"

В Івано-Франківську нацгвардійці силою витягали із води чоловіка, який більше 10 хвилин просидів у річці на Водохреще. Відео опублікувало місцеве видання "Галка".

Очевидців казали, що чоловік п’яний прийшов на водойму, зайшов у воду та сидів там. Люди радили йому вийти на берег, бо це небезпечно для здоров’я, але він не слухався. Люди попросили допомоги у нацгвардійців, які були поряд.

Чоловіка силою витягли із води та передали медикам. Він довго не хотів одягатися, а нижня частина його тіла посиніла. 

У той же час у пресслужбі МВС повідомили, що чоловік був травмований. 

«Сьогодні, гвардійці військової частини 1241 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України витягли з води чоловіка, який вирішив зануритись у річці Бистриця Солотвинська, яка протікає через Івано-Франківськ»,повідомили в МВС.

На щастя, для чоловіка все минулось і він залишився живим.

«Місцевий мешканець йшов здійснити ритуал занурення та провалився під лід. Об каміння, що на дні річці, чоловік побив руки, ноги, спину та навіть голову. Поблизу якраз знаходився наряд нацгвардійців. Один з бійців кинувся до потерпілого у воду, а інші допомогли витягнути чоловіка на берег»,додали в МВС. 

Нацгвардійці витягнули чоловіка на сушу, надали першу домедичну допомогу та вкутали травмованого. Після цього передали чоловіка медикам.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також

Трощив авто, зносив дерева, влетів в вітрину: рейсовий автобус «Одеса-Київ» потрапив в смертельну ДТП (ВІДЕО, ФОТО)

Аварія за участі рейсового автобуса MAN сполученням «Одеса–Київ» та ще чотирьох легкових автомобілей сталася сьогодні о пів на десяту годину ранку на вулиці Розумовській.