Син Гринкевича вперше прокоментував скандал щодо діяльності родини

Скандал він назвав «замовним»

Фото з відкритих джерел

Син львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича Роман відреагував на скандал навколо можливої протиправної діяльності батька в Міноборони.

В Insgaram Роман заявив, що діяльність його родини відбувалася нібито в умовах чинного законодавства. Сам же скандал він назвав «замовним».

Він також додав, що його родині «нема в чому виправдовуватися».

«Ми впевнені, що наша діяльність відбувалася в умовах чинного законодавства. Виправдовуватися, лити бруд, шукати компромат або його створювати точно не будемо! Ми точно знаємо, хто зацікавлений у цьому скандалі, його безпосередніх замовниках і вигодонабувачах», — написав він.

Син Ігоря Гринкевича також упевнений у тому, що «правоохоронці на всіх рівнях розберуться в ситуації, користуючись офіційними даними».

Читайте також: львівський бізнесмен намагався підкупити одного з керівників ДБР

ДБР затримало Гринкевича наприкінці грудня 2023 року, за підозрою в корупції. Він бажав заплатити 500 тисяч доларів одному з керівників Головного слідчого управління ДБР, аби силовики повернули вилучене майно у підконтрольних йому компаній. Тоді слідство встановило, що його компанії виграли 23 тендери на постачання Міністерству оборони одягу на понад 1,5 млрд грн.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт