Сини Кадирова пройшлись вулицями окупованого Маріуполя для картинки пропагандистських ЗМІ (ВІДЕО)

Фото: сріншот з відео

Троє неповнолітніх синів голови Чеченської республіки Рамзана Кадирова приїхали до окупованого російськими військами Маріуполя, Донецької області.

Вони пройшлися вулицями міста зі зброєю в руках для сюжету російського телебачення.

Про це йдеться у повідомленні Кадирова опублікованому у «Telegram».

На оприлюдненому ролику видно, що у захоплене місті прибуває колона позашляховиків без номерних знаків. З автомобілів вийшли дочка Кадирова — Айшат Кадирова, сини глави російського регіону та безліч чеченських бойовиків.

Прибулих супроводжували представники російських ЗМІ. Для красивої картинки діти Кадирова привезли до Маріуполя гуманітарну допомогу, за якою вишикувалася черга мешканців, що залишилися в зруйнованому місті.

Дочка Кадирова зустрілася з так званим мером Маріуполя Костянтином Іващенком та на камеру поспілкувалася з маріупольцями.

«Також у ході візиту до Донбасу Айшат Кадирова проведе низку зустрічей з вирішення гуманітарних питань, відвідає передову лінію СВО, а також низку соціальних установ... На передовій також вдихнуть пороху та брати Ахмат, Елі та Адам, які не збираються чекати на призовний вік, щоб стати на захист своєї Батьківщини», — йдеться у повідомленні Кадирова.

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів