Синоптики повідомили, якою буде погода в перші осінні вихідні в Україні

Зокрема, погода у Львові

У перші осінні вихідні по всій Україні стане ще прохолодніше. Так, у суботу, 3 вересня, місцями температура вдень впаде до +13 °С...+16 °С і в багатьох областях на заході, в центрі та на півдні пройдуть дощі. Про це пише «Погода УНІАН».

У неділю, 4 вересня, погода стабілізується — дощі залишаться лише в окремих областях, а стовпчики термометрів поповзуть вгору. Крім півдня та сходу — там температура ще знижуватиметься.

У Львові в суботу вночі +12 °С, вдень +14 °С, хмарно з проясненнями. У неділю вночі +10 °С, вдень +19 °С, невелика хмарність.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмуро, злива, вночі +12 °С, вдень +13 °С. У неділю — хмарно з проясненнями. Температура становитиме +9 °С...+18 °С.

У Трускавці в суботу буде похмуро, температура до +12 °С, злива. У неділю — хмарно з проясненнями, температура +9 °С...+18 °С.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде хмарно з проясненнями, температура повітря вночі +12 °С, вдень +19 °С. У неділю вночі очікується +11 °С, а вдень — до +20 °С, хмарно з проясненнями.

У Луцьку в суботу вночі +9 °С, вдень +18 °С, хмарно з проясненнями. У неділю — невелика хмарність, вночі +9 °С, вдень +20 °С.

У Вінниці в суботу буде похмуро,хмарно. Температура повітря +6 °С...+14 °С, невеликий дощ. У неділю температура буде +9 °С...+19 °С, невелика хмарність.

У суботу в Одесі буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +11 °С, вдень +22 °С, невеликий дощ. У неділю — ясно і безхмарно, +12 °С...+22 °С.

У Харкові в суботу температура вночі складе +9 °С, вдень +21 °С, хмарно з проясненнями. У неділю стовпчики термометрів покажуть +9 °С...+18 °С, невелика хмарність, легкий дощ.

У Дніпрі в суботу — хмарно з проясненнями, температура вночі +13 °С, вдень +22 °С. У неділю температура становитиме +12 °С...+16 °С, невелика хмарність.

У Сімферополі в суботу — невелика хмарність, +13 °С...+27 °С. У неділю — невелика хмарність, +10 °С...+23 °С.

Жителів Маріуполя в суботу чекає ясна і безхмарна погода, температура вночі +15 °С, вдень +30 °С. У неділю вночі очікується +15 °С, вдень +23 °С, практично безхмарно.

У Краматорську в суботу буде хмарно з проясненнями. Температура вночі +10 °С, вдень +23 °С. У неділю буде похмуро, суцільна хмарність, вночі +11 °С, вдень +17 °С.

У Сєвєродонецьку завтра буде хмарно з проясненнями, температура вночі +9 °С, вдень +23 °С. У неділю — похмуро, суцільна хмарність, температура складе +11 °С, вдень +16 °С.

Раніше повідомлялося, що  у західних областях 2 вересня очікуються значні дощі.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена