Ситуація на півдні: росія залишила патрулювати два кораблі, проте загроза не зникла

На окупованих територіях півдня України набирає обертів гуманітарна криза

ФОТО: ілюстративне

Російські війська залишили на патрулюванні два кораблі, решта відновлюють сили й запаси по базах в окупованому Криму. Проте це не зменшило загрози ракетного нападу та висадки ворожого десанту.

Водночас, у Херсонській та Миколаївській областях окупанти продовжують укріплюватися на зайнятих позиціях. 

Про це повідомили в оперативному командуванні «Південь».

«Корабельне угруповання ворожих сил залишило на патрулюванні два кораблі, решта — відновлює сили й запаси по базах в Криму. Але загрози ракетного нападу та відчайдушної висадки рашистського десанту це не зменшує», — йдеться в повідомленні.

На окупованих територіях півдня України набирає обертів гуманітарна криза.

Некомпетентна колабораційна «влада» не здатна вирішувати адміністративні та економічні питання. Тож забезпечення регіону відбувається в ручному режимі ситуативними постачаннями продовольства, пального, ліків. Самі колаборанти шукають способи втекти від відповідальності та нав’язаних обов’язків до Криму.

«Не маючи сил та підтримки, ворог активних наступальних дій не веде. А зухвала спроба ворожої диверсійно-розвідувальної групи під прикриттям артилерійського вогню захопити спостережні пости в районі Токаревого успіху не мала. Рашисти ретирувалися», — повідомили в ОК «Південь». 

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також