Сів у палаючий автомобіль, щоб врятувати сусідні: героїчному киянину вручили нагороду (ВІДЕО, ФОТО)

Чоловік відігнав з парковки авто, яке загорілося після обстрілу

У Києві, під час масованого обстрілу рф 29 грудня, чоловік здійснив героїчний вчинок.  Василь Андрійович побачив, що унаслідок атаки його авто здійнялось, він швиденько сів у палаюче авто та від'їхав ним якомога далі, щоб вогонь не натворив лиха сусіднім машинам. Сьогодні його нагородили, повідомили к прес-службі Нацполіції Києва

Чоловік отримав опіки обличчя та рук, але запевняє, що почувається добре.  

Мешканець багатоповерхівки Святошинського району зняв на відео вчинок чоловіка. На кадрах видно, як зі стоянки рушає мікроавтобус,  частина якого палає. 

Сюжет про чоловіка :

«Чоловік отримав опіки, проте врятував інші автомобілі від пожежі», — наголошується в повідомленні.

Представники Святошинського управління поліції завітали до нього та вручили подяку від начальника поліції Києва й подарували іменний годинник. 

Попри опіки він відмовився від госпіталізації в лікарню. Дим побачив крізь вікно квартири й тоді вибіг до свого авто, яке вже палало.

Додав, що на вулиці вже вирішив відігнати його до мийки.

Читайте також: пологовий будинок, навчальні заклади, торговельний центр, будинки: президент відреагував на масовану атаку по Україні (ВІДЕО)

«У вікно побачив пожежу, тоді подумав, що газова машина вибухнула. А тут приходжу і бачу, що від однієї машини загорівся мій автомобіль. Позаду моя машина почала горіти, я відчинив її, підʼєднав акумулятор і відігнав до мийки, мені сказали, що там її загасять. Почуваю себе нормально, думаю, як відновлюватися тепер… Як буде гірше — піду у лікарню», — розповів журналістам чоловік.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також