Скандали Євробачення 2024: один з учасників розкритикував результати голосування на нацвідборі

Співак заявив про фальсифікацію балів

Учасник нацвідбору Євробачення 2024 співак MELOVIN прокоментував результати голосування за переможця на «Євробачення-2024», згідно з яким він посів третє місце. В ефірі телемарафону співак зізнався, що його бентежать глядацькі голоси, пише ТСН

На думку виконавця, у застосунку «Дія» підозріло стався збій.

Окрім того, MELOVIN бентежить, що між першим і другим місцем надто велика різниця у голосах. Зокрема, за дует  Jerry Heil і alyona alyona проголосували понад 720 тисяч українців, а за YAKTAK, якому глядачі віддали друге місце, - понад 107 тисяч.

«Чи погоджуюсь я з голосуванням? Воно викликає багато запитань: »злетіла« ДІЯ - це неможливо, адже туди чи не щодня намагаються пробратися хакери окупанта і дарма; розрив між 1 і 2 місцем в 600 000 - питання; а ще, хто пояснить голосування журі, коли тих, кого критикували, оцінили найвище…», - обурився MELOVIN.

Окрім того, співак заявив, що лейбл ENKO, до якого входить виконавиця alyona alyona, нібито заплатив кошти за перемогу. За совами артиста, це він почув від працівників «Суспільного».

«Якщо ми спочатку від блогерів чули в коментарях, що лейбл ENKO запропонував більшу частину на »Євробаченні« оплатити, щоб поїхати, то сьогодні ми це почули у стінах »Суспільного« від робітників, які працюють на »Суспільному", - додав артист.

Зазначимо, alyona alyona вже відповіла на закиди, що вони з Jerry Heil нечесно перемогли. Також артистка прокоментувала звинувачення, що лейбл платив кошти за перше місце.

alyona alyona дала чітко зрозуміти, що такого не було. За словами виконавиці, на це потрібно було витратити чимало коштів, яких у них просто немає.

Читайте також: Через збій в «Дії» одна з виконавиць зняла свою кандидатуру до відбору (ФОТО)

«Знаєте, я постійно кажу одне й теж: »Дай нам Боже тих сил і тих грошей, про які всі думають, що вони в нас є«. Я не уявляю, скільки треба заробляти, щоб оплатити таку кількість людей. Якщо люди думають, що вони в нас є, і ми б їх витрачали не на збори, а на такі речі, і не писали б якісну та класну пісню, яка потрапить до серця, то нехай вони в нас будуть», - прокоментувала alyona alyona.

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена