Скандальна ескортниця отримала відзнаку «За сприяння воєнній розвідці України»

Не спілкується українською моовю

Вчора, 3 березня, радник голови Офісу президента Михайло Подоляк на Банковій зустрівся з українськими блогерами, вони «обговорювали питання інформаційної війни та мотивації населення». Про це пише 24 канал.

На зустріч в ОП запросили Сашу Бо, Євгена Таллера, Ксюшу Манекен, Настю Єлісєєву, Таню Парфільєву, Микиту Добриніна та інших.

Ксюша Манекен (Оксана Волощук), яка була однією із запрошених гостей, похвалилася у мережі, що отримала відзнаку «за сприяння воєнній розвідці України ІІ ступеня» від ГУР МО.

Блогерка неодноразово наголошувала у своєму блозі про те, що немає різниці якою мовою ти говориш. Вона навіть заявляла про те, що не планує переходити на українську. 

«Не важливо, що про тебе говорять інші, не важливо одягнена ти на фото, або напівоголена, не важливо навіть якою мовою ти розмовляєш. Важливо бути особистістю, вчитися на власному досвіді, розвиватися, бути вірним собі й робити те, що ти любиш»,
– написала вона.

Волощук також написала, що «розуміє біль своїх підписників». «Комік став президентом, »ескортниця« отримала орден, а ви такі правильні не отримали ні**я», – написала Ксюша Манекен в інстаграмі. 

У 2020-му вона запевняла своїх підписників, що «неважливо чий півострів, головне – аби там було мирно».

Також, комік, який має військову освіту, втік з України.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт