Скандальний нардеп Тищенко пояснив, що робив у Таїланді

Реакція нардепа

Микола Тищенко, фото з відкритих джерел

Скандальний нардеп від партії «Слуга народу» Микола Тищенко знову у вирі чергового скандалу – одразу після заборони на виїзд держслужбовцям за кордон він вирішив вирушити до Тайланду. Після засудження суспільства, Тищенко заявив, що перебуває за кордоном «у службових справах». Про це він повідомив нардеп на своїй Facebook-сторінці.

Під службовими справами він мав на увазі налагодження міжнародних зв'язків із В'єтнамом.

«У грудні на нараді нам, народним депутатам СН, було поставлене завдання – розвиток дружніх взаємин у напрямі Азії та Африки. Наприклад, у В'єтнамі української делегації не було з 2014 року. Тому я справді перебуваю з відрядженням в Азії. Усі вищі керівники в курсі , як і голова моєї фракції. Йде війна і ми лише виконуємо накази», – заявив Тищенко.

 Нардеп заявив, що він не приховує своє місце розташування, адже ця поїздка є офіційною та задокументованою.

«Нагадую, що я співголова групи дружби з В'єтнамом», – повідомив він.

Перша зупинка за планом, який назвав Тищенко, – Хошимін. Друга – Королівство Тайланд. Далі він збирається повертатися до В'єтнаму, де також будуть проведені робочі зустрічі у рамках групи дружби з моїми в'єтнамськими колегами-парламентаріями.

Примітно, що Руслан Стефанчук повідомив, що Тищенко за кордон не відправляв.

Додамо, що 26 січня, Микола Тищенко ініціював законопроект, ухвалення якого дозволить народним депутатам у вільний від парламентської роботи час офіційно брати участь у військових діях на фронті.

Додамо, що 26 січня 2023 року, Тищенка було виключено з партії «Слуга народу» і звільнено з посади заступника голови однойменної фракції.

Одразу після того, як ця інформація просочилася в маси, Тищенка виключили з партії і звільнили з посади заступника глави фракції у Верховній раді.

Після цього Тищенко пішов у чат фракції з'ясовувати стосунки. Атлетичний нардеп підписаний там як «Тренер» і спілкується виключно російською, пише УП.

У переписці Тищенко апелює до того, що керівництво фракції було в курсі його поїздки і було не проти. Крім того, він поїхав «титанічно» працювати і ні на яке море ходити не збирався.

Пряма мова Тищенка в чаті (орфографію збережено): "Какое море??!! Я тут сам без семьи!!! Проездом на пару дней, это пиз…ц знаете…

Нагадаємо, народний депутат «Слуги народу» Микола Тищенко на 11-му місяці повномасштабного вторгнення Росії в Україну запланував у Бангкоку зустріч з українською громадою.

Додамо, це вже не перший скандал нардепа. Раніше його та двох його колег викрили в брехні

 

 

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена