Скандального військкома з Одеси не звільнять зі ЗСУ

Лише з посади, але не зі ЗСУ

Начальника Одеського обласного територіального центру комплектування Євгена Борисова, у родичів якого виявили дороговартісну власність за кордоном, буде звільнено з займаної посади, але не зі Збройних Сил. Про це сказав секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов в ефірі телемарафону «Єдині новини».

«Під час війни ми не можемо звільнити людину зі Збройних Сил, він буде звільнений саме з цієї посади і куди він відправиться, це вже рішення за командиром, за тими людьми, у безпосередньому підпорядкуванні яких він буде», - сказав Данілов.

Скретар РНБО зауважив, що буде проведена перевірка фактів, оприлюднених журналістами, і якщо вони підтвердяться, тоді, за його словами, вже «зовсім інші органи розбиратимуться, як так сталося».

Нагадаємо, що в Україні перевірятимуть всіх військкомів.

Ще наприкінці квітня колишній нардеп Ігор Мосійчук стверджував, що начальник Одеського військкомату Євген Борисов нібито мав фінансовий зиск із можливої незаконної діяльності. Це начебто дозволило йому придбати віллу в Іспанії вартістю 3 млн 950 тис. євро для своєї матері-пенсіонерки та офіс для дружини за 2 млн євро. Крім цього, одне з інтернет видань, 368.media, стверджувало, що Борисов наприкінці минулого року виїздив до Іспанії відпочивати на елітний курорт.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт