Скандальний нардеп Кива накинувся на ветерана АТО в ресторані Києва (відео)

kiva18289
kiva18289

Народний депутат України від «Опозиційної платформи — За життя» Ілля Кива спровокував конфлікт в одному з ресторанів Києва з іншим відвідувачем. За деякими даними, чоловік є ветераном АТО.

Словесна перепалка переросла в бійку. Відео з камери спостереження, яка зафіксувала цей випадок, оприлюднив «Telegram»-канал «НОВИНА».

Інцидент стався сьогодні, 22 січня, близько 12.00 год., у київському ресторані «Mоссо». У закладі нардеп Кива нібито зустрічався з представниками кримінального світу Дніпра, зокрема з авторитетом Бельмондо.

З невідомих причин депутат підійшов до одного з відвідувачів закладу, яким виявився ветеран АТО Михайло Майнмана, і після короткого обміну репліками вдарив його головою. У відповідь Ілля Ківа отримав відчутний удар по обличчю, який змусив його позадкувати.

Розвитку конфлікту перешкодила охорона народного депутата — двоє молодих людей почали утримувати його опонента, тоді як нардеп повернувся за стіл і продовжив зустріч.



Зазначимо, це вже не вперше парламентар влаштовує бійку. Зокрема, Кива почубився з нардепом від «Слуги народу» Андрієм Мотовиловцем під час засідання Комітету Верховної Ради з питань аграрної та земельної політики.

varta1.com.ua: Новини