Сканував сигналізацію: у Львові іноземця затримали на крадіжці з авто (ФОТО)

Їщзщз
Їщзщз

У Львові оперативники карного розшуку затримали іноземця під час вчинення крадіжки з автомобіля. Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції Львівської області.

Правоохоронці розповіли, що  на стоянці львівського ТРЦ чоловік, відсканувавши сигналізацію, проник у салон автомобіля «Фольксваген» та викрав сумочку власника з грошима та документами.

Оперативники Управління карного розшуку поліції Львівщини помітили чоловіка, який поводився підозріло та намагався втекти від правоохоронців. Під час перевірки поліцейські встановили, що перехожий причетний до крадіжки з автомобіля «Фольксваген», який власник залишив на стоянці.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції № 1 Львівського районного управління поліції № 2. Правоохоронці встановили особу зловмисника — ним виявився 44-річний іноземець, — повідомили у поліції.



Поліцейські затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили речові докази причетності до вчинення кримінального правопорушення. Невдовзі суд бере затриманому запобіжний захід.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили іноземцю про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

varta1.com.ua: Новини