Скарги окупанта: російські командири звітують про загибель особового складу, який вижив (ПЕРЕХОПЛЕННЯ)

Про некомпетентність командування «другої армії світу» вже говорять у РФ

Фото: ілюстративне

Російський окупант поскаржився подрузі на непрофесійне командування. Через некомпетентність командирів загарбники зазнають великих втрат.

Про це свідчить перехоплена телефонна розмова загарбника, яку у «Telegram» опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«От у 3-й роті командир сказав виїхати. Танки порожні, не було гасу. Вони виїхали, їх почали бомбити. Командир сказав: «Ні, стоїмо до «Талого»». Чогось око в нього витекло, чи це в самого командира роти. А пів роти просто загинуло", — сказав окупант.

За його словами, в тій же 3-й роті ще двоє окупантів зникли безвісти. «А якщо вони спробують дійти до вас? Як, у сенсі, навіть не пошукали?», — здивовано запитує росіянка.

«Та звісно, ні. Я тобі кажу, тут у нас начальство таке ось. У мене друг, його «затрисотило», він поїхав, він живий, а його там начальник штабу, вже все, каже, він 200-ий. Добре хоч ще документи не встиг зробити, не відправив у сторону дому», — поскаржився загарбник.

Однак подруга розповіла загарбнику, що про некомпетентність командування «другої армії світу» вже говорять у РФ.

«У нас багато хто каже, що самі бійці як би самі не тупі, дуже багато вміють і роблять, а ось командування як би дуже страждає, неграмотні командири стоять», — додала росіянка.

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів