Сказав, що раптово померла: на Львівщині чоловік вбив власну матір

Правоохоронці розслідують всі обставини злочину

Фото ілюстративне

Поліцейські затримали жителя Львівського району, підозрюваного у вбивстві своєї матері. Про це сьогодні, 14 листопада, повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

Чоловік жорстоко побив 71-річну матір та пішов спати. Жінка, від отриманих травм, померла на місці події.

«12 листопада, близько 8:00 год., до поліції зателефонував 46-річний мешканець одного з сіл Львівського району, який повідомив, що його мати померла. Правоохоронці виявили у помешканні тіло 71-річної жінки з ознаками насильницької смерті», — йдеться у повідомленні.

Оперативники кримінальної поліції провели першочергові слідчі дії, опитали сусідів, вивчили відео з камер спостереження та встановили, що до смерті пенсіонерки причетний її син, 46-річний мешканець Львівського району.

Як виявилося, напередодні чоловік приїхав до матері та, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час сімейного конфлікту наніс жінці численні удари ногами та руками по тілу.

«Від отриманих травм, жінка померла на місці події, а син пішов спати. Зранку він зателефонував до поліції та повідомив, що матір ніби раптово померла вночі», — додали в поліції.

Поліцейські затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Як повідомлялося раніше, львів’янина засудили за напад на військовослужбовця ЗСУ.

varta1.com.ua: Новини