Скидала рештки тварин біля лісу: на Львівщині судитимуть жінку (ФОТО)

Створила стихійне звалище

Фото ілюстративне

В одному із сіл Червоноградського району біля лісу жінка скидала рештки тваринного походження. Внаслідок чого було забруднено землі сільськогосподарського призначення та створено небезпеку для довкілля. Зараз її судитимуть. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

«Червоноградською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 55-річної місцевої мешканки за фактом забруднення земельних ділянок. Після відкриття кримінального провадження, жінка добровільно утилізувала рештки тваринного походження, згідно чинного законодавства України.», - йдеться у повідомленні

В пресслужбі поліції Львівщини додали, що інцидент трапився 10 жовтня минулого року.

55-річна мешканка одного з сіл Червоноградського району вивезла рештки тваринного походження та скинула їх біля лісу. Ці дії призвели до забруднення земельної ділянки відходами, шкідливими для довкілля та здоров’я людей через накопичення в ґрунті токсичних хімічних сполук. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

За скоєне жінці загрожує покарання – штраф від однієї до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена