Скільки коштує пальне: автозаправки України скорегували ціни

Середні ціни по заправках та областях

АЗС змінили вартість усіх видів пального — бензину, дизеля та автогазу. Про зміни в цінах повідомляє «Auto.RIA».

Поки все ще присутній дефіцит пального в Україні, відповідно черги на АЗС є вже звичним явищем. Звідти й підвищення вартості. Утім, протягом останніх днів ситуація почала дещо покращуватися.

Так, у таблиці представлені середні ціни на автозаправних станціях по всій Україні, які можуть відрізнятись у містах, залежно від регіону країни.

У середньому вартість бензину, дизпального та газу на великих мережах залишається стабільною протягом останніх трьох тижнів. Інформація про ціни не завжди свідчить про те, що на АЗС є у вільному продажу пальне. Часто реалізація здійснюється лише за талонами, паливними картками або водіями спецтранспорту.

Ціни на автогаз оприлюднили лише деякі заправки, зокрема «UPG», «ОККО» та «WOG». Його вартість варіюється від 37 грн/л до 42 грн/л.

За даними, найдешевший бензин продають на заправках «Shell» — 45,7 грн/літр. Тоді як найдорожчий — на Катрал — 59 грн/л. Мережі «ОККО», «БРСМ» та «WOG» реалізують «А-95» у межах 51 грн за літр.

Щодо дизелю, то найдешевший продається на «Авіас» та «Укрнафта» — 55 грн. Найдорожче дизель продає «Катрал», 63 грн.

Додамо, що за даними експертів прогнозувати, якими будуть ціни на бензин до кінця літа неможливо, проте різкого їхнього підвищення не буде.

Нагадаємо, паливна криза в Україні триває вже місяць.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена