Скільки заробив міський голова Львова: оприлюднено актуальну декларацію про доходи

За 2023 рік

Фото з відкритих джерел

Міський голова Львова Андрій Садовий оприлюднив свою декларацію про доходи за 2023 рік. Про йдеться у електронній декларації пише zaxid.net

Мер міста вказав 829 тис. грн зарплати, ще близько 10 млн грн доходів та 5,7 млн грн позики вказала його дружина Катерина Кіт-Садова.

Так у 2023 році за даними декларації Андрій Садовий отримав 829 тис. грн зарплати у Львівській міськраді та задекларував авторське право на знак «Самопоміч».

Загальний дохід його дружини Катерини Кіт-Садової становить близько 10 млн грн, зокрема у цю суму входить 7,6 млн грн дивідендів та 2,3 млн грн зарплати від ПрАТ «ТРК Люкс». Катерина Кіт-Садова також вказала 5,7 млн грн позики від гендиректора ТРК «Люкс» Романа Андрейка, яку вона повернула наприкінці 2023 року.

Подружжя Садових не купувало нової нерухомості чи автомобілів. Катерині Кіт-Садовій належить житловий будинок (660 м2) та дві земельні ділянки у Львові, третю ділянку вона орендує.

Дружина міського голови Львова задекларувала автомобіль Škoda Kodiaq (2017 року випуску) та Mercedes-Benz V 300 (2021 року випуску), придбаний у листопаді 2021 року вартістю 2,3 млн грн.

Катерина Кіт-Садова є основною співвласницею медіахолдингу ПрАТ «ТРК Люкс», куди входить 24 канал, радіостанції «Люкс» та «Максимум», а також низка онлайн-видань, зокрема і видання ZAXID.NET.

Раніше у рейтингу топ 5 мерів з найзаможнішими партнерками перше місце посіла дружина міського голови Львова.

У цій категорії були підраховані статки родичів очільників великих міст та областей, яких вони вказали у своїх деклараціях за 2022 рік, — чоловіків чи дружин, батьків та дітей

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена