«Скоро в Україні буде два Дні Перемоги. А в когось не залишиться жодного»: Зеленський звернувся до народу (ВІДЕО)

Президент звернувся до народу

Скріншот з відео

Президент України Володимир Зеленський пообіцяв, що в нашій державі зовсім скоро буде два Дні Перемоги і Хрещатик побачить парад перемоги України у війні, яку цинічно розв’язав диктатор рф Владімір Путін.

Про це президент України Володимир Зеленський заявив у відеозверненні 9 квітня.

«Ми б’ємося за свободу для своїх дітей, а отже, переможемо. Ми ніколи не забудемо те, що зробили наші предки у Другій світовій війні, у якій загинуло понад вісім мільйонів українців. І зовсім скоро в Україні буде два Дні Перемоги. А в когось не залишиться жодного.

Перемогли тоді. Переможемо й зараз. І Хрещатик побачить парад перемоги — перемоги України!

З Днем перемоги над нацизмом», — сказав президент у зверненні.

Президент заявив, що немає окупанта, який зможе прижитися на українській вільній землі, й немає загарбника, який зможе панувати над над вільними українцями.

«Він (путін — ред.) приречений, бо проклятий мільйонами предків, коли почав наслідувати їхнього вбивцю. А тому втратить все. І зовсім скоро в Україні буде два Дні Перемоги, а в когось не залишиться жодного. Перемогли тоді. Переможемо й зараз! І Хрещатик побачить парад перемоги — перемоги України!», — заявив Зеленський.

Крім того, президент зауважив, що Україна неодмінно переможе, бо «хтось воює за батюшку царя, фюрера, партію й вождя, а ми — за Батьківщину».

«Ми ніколи не воювали проти когось. Ми завжди воюємо за себе — за свою свободу, за свою незалежність», — підсумував він.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також