"SkyUp" із жовтня запустить кілька нових внутрішніх рейсів зі Львова

99a2d30-skayap-samolet
99a2d30-skayap-samolet

Квитки на нові внутрішні авіарейси можна купити від 498 гривень в один бік, пише «УНІАН».

Український лоукостер «SkyUp» із жовтня запустить три нові внутрішні рейси — з Києва до Харкова і Запоріжжя, і зі Львова до Харкова, а також збільшить частоту рейсів на маршруті «Київ–Львів». Про це повідомила прес-служба авіакомпанії «SkyUp Airlines».

Відзначається, що рейс «Київ–Запоріжжя» буде запущено з 28 жовтня 2019 року щопонеділка, вівторках, середах і п’ятницях. Вартість квитка в один бік починається від 498 грн. Рейс «Київ–Харків» буде запущено з 25 жовтня 2019 року щопонеділка, середах і п’ятницях.

Вартість квитка в один бік починається від 498 грн. Рейс «Харків–Львів» буде запущено з 17 жовтня 2019 року щочетверга і неділях. Вартість квитка в один бік починається від 639 грн. 

Також з 27 жовтня збільшується частота анонсованих раніше рейсів «Київ–Львів». Квиток на цей рейс можна придбати від 498 грн. «Зараз »SkyUp Airlines" бореться за своє і ваше право літати.

Щодня ми намагаємося ставати кращими. Ви хотіли відкривати Європу - ми запустили для вас рейси на Барселону, Париж і Неаполь. Вам сподобалися канікули у Львові — ми переглянули нашу зимову програму польотів.

Тепер після години в літаку ви зможете обідати з партнерами в Харкові, або відриватися з львівськими друзями — за ціною залізничного квитка", — цитує прес-служба генерального директора компанії Євгена Хайнацького.

varta1.com.ua: Новини