"SkyUp" запускає три маршрути зі Львова: два внутрішніх та один міжнародний

1564137370-2852
1564137370-2852

«SkyUp», 17 жовтня, запускає три нових маршрути зі Львова, два з яких є внутрішніми. Авіакомпанія буде літати зі Львова в Київ, Харків та Прагу. Рейси «Львів–Київ» спочатку будуть виконуватися два рази на тиждень з поступовим збільшенням до чотирьох на тиждень.

У листопаді «SkyUp» тимчасово збільшить частоту до п’яти на тиждень, пише «Уніан».

На лініях «Львів–Харків» та «Львів–Прага» польоти будуть виконуватися два рази на тиждень. Ці два напрямки є новими для аеропорту Львів, тоді як на лінії «Львів–Київ» також присутні МАУ і «Мотор Січ». У випадку з лінією «Львів–Харків» час у дорозі скоротиться до 1 години 50 хвилин, тоді як польоти з пересадкою в Києві займають 3 години 40 хвилин. Швидкісний потяг долає відстань між Львовом і Харковом за 13 годин 35 хвилин. «Ми продовжимо далі розвивати внутрішні сполучення, оскільки це один з пріоритетних напрямків нашої стратегії», — заявив гендиректор «SkyUp» Євген Хайнацький.

Ціна авіаквитків за безбагажними тарифами на рейси «Львів–Київ» і «Львів–Харків» починається від 500 грн в одну сторону, на рейси «Львів–Прага» — від 1300 грн в одну сторону.

varta1.com.ua: Новини