Смертельна автотроща біля Вінниці: внаслідок ДТП багатьох травмовано, серед них – троє дітей (ФОТО)

В одному з автомобілів перебувало шестеро осіб

Сьогодні, 8 серпня, близько 09:00 на об'їзній дорозі міста Вінниця відбулось зіткнення між автомобілями Suzuki та Mercedes-Benz. На місці смертельної ДТП у Вінниці працювали слідчі поліції. Про це повідомила пресслужба ГУНП у Вінницькій області.

 Попередньо відомо, що внаслідок ДТП загинув 37-річний водій Suzuki, 39-річний керманич другого транспортного засобу госпіталізований.

Фото: ГУНП у Вінницькій області

Водія «Mercedes-Benz» рятувальники деблокували за допомогою спецобладнання та передали медикам, троє пасажирів автомобіля залишили транспортний засіб самостійно. Один з них після надання медичної допомоги не госпіталізовувався, ще двоє – суттєво не травмувались. 

В «Suzuki» перебувало шестеро людей. За допомогою гідравлічного інструменту надзвичайники деблокували одну пасажирку та водія іномарки. На жаль, керманич від отриманих травм загинув на місці події. Решта пасажирів, серед яких троє неповнолітніх - госпіталізовані до лікарні.

На місці події працюють поліцейські.

Фото: ДСНС у Вінницькій області

Читайте також: у Тернополі трапилася ДТП з потерпілим: зіткнулися чотири автомобілі (ФОТО)

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть) Кримінального кодексу України. Усі обставини та причини аварії встановлюються.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також