Смертельна ДТП на Київщині: загинув пішохід (фото)

Столична поліція з’ясовує механізм смертельної автопригоди, на дорозі між Броварами та Калинівкою. За попередніми даними, водій авто марки «Тойота Корола» збив людину, яка переходила проїжджу частину у невстановленому місці, й з’їхав у кювет. Пішохід помер, а троє чоловіків, які перебували в автомобілі, із різними травмами госпіталізовані. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

На місці події працювали патрульні поліцейські, спеціалізована слідча група провела огляд дорожньо-транспортної пригоди та попередньо з’ясувала: близько першої години ночі, на другому кілометрі автодороги «Калинівка–Бровари», автомобіль «Тойота Корола» скоїв наїзд на чоловіка, який переходив дорогу на відстані близько 70 метрів від пішохідного переходу.

Внаслідок події, автомобіль з’їхав у кювет і вдарився у дерево. 37-річний водій, із важкими травмами, перебуває у реанімаційному відділенні, також, госпіталізовані два пасажира «Тойота Корола». Пішохід, особу якого встановлюють, загинув на місці.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Після проведення судових експертиз та інших слідчих дій, буде з’ясовано механізм та причини автопригоди. 

varta1.com.ua: Новини

Коментарі