Смертельна ДТП на Рівненщині: молода водійка не впоралася з керуванням автомобіля (ФОТО)

В авто перебували пасажири

ФОТО: ГУНП у Рівненській області

Вчночі з 5 по 6 січня, близько опівночі у селі Здовбиця на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» трапилася ДТП з летальними наслідками. Унаслідок автопригоди у Рівненському районі загинув пасажир легковика, іще двоє — травмувалися. Про це повідомляє пресслужба Рівненської області.

За даними правоохоронців, 22-річна жителька села Українка, керуючи автомобілем «Ford Focus», на заокругленій ділянці дороги не вибрала безпечної швидкості руху, не врахувала дорожню обстановку внаслідок чого врізалась спочатку в електроопору, а потім — у бетонний паркан. В подальшому автомобіль перекинувся на дах.

 У легковику перебували троє пасажирів: 22-річний житель села Плоске від отриманих травм помер у лікарні, 20-річного брата водійки із переломом гомілки госпіталізували, 20-річного жителя села Бубнівка, у якого діагностували забої, після надання медичної допомоги відпустили.

Фото: ГУНП у Рівненській області

 Кермувальниця автівки не постраждала. Також, у поліції наголосили, що за результатами огляду на стан сп’яніння вона була твереза.

 Слідчі слідчого управління за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 КК України.

 У рамках кримінального провадження транспортний засіб вилучено.

Раніше повідомлялося: нетверезий водій на «BMW» виїхав на клумбу й зніс відбійник у Луцьку (ФОТО)

 Поліцейські встановлюють усі обставини автопригоди.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк