Смертельна ДТП у Києві: п'яний водій «Mercedes G 500» влетів у відбійник (ФОТО)

Кермувальника затримали

У Києві вчора, 22 серпня, на вулиці Богатирській напередодні початку комендантської години нетверезий водій Мерседес влетів у відбійник. Внаслідок ДТП, пасажир загинув, а керманичу повідомлено про підозру. Про це повідомила поліція Києва.

За даними поліцейських, 27-річний керманич позашляховика на заокругленні проїзної частини не впорався з керуванням та скоїв наїзд на металевий відбійник.

Від удару 28-річний чоловік, який перебував на задньому пасажирському сидінні, через вікно вилетів на узбіччя дороги, отримавши травми несумісні з життям. Як встановили поліцейські, винуватець автопригоди перебував у стані алкогольного сп’яніння – прилад Драгер показав 1,49 проміле.

Фото: Поліція Києва

Слідчі поліції Києва затримали водія у порядку статті 208 Кримінального кодексу України та за процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомили про підозру за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального Кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого.

Раніше повідомляли: п'яний водій на Хмельниччині спровокував смертельну ДТП і втік з місця події

Наразі вирішується питання щодо взяття порушника під варту. Санкція інкримінованої йому статті передбачає до десяти років позбавлення волі.
Відділ комунікації поліції Києва

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також