Смертельна ДТП забрала життя молодого буковинця (ФОТО)

Багато постраждалих в лікарні

Фото поліції Чернівецької області

На Буковині сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком. Про це повідомили у прес-службі поліції Чернівецької області.

У суботу, 15 квітня, в адміністративних межах села Рукшин Дністровського району, зіткнулися два транспортних засоби. У результаті аварії загинув 22-річний буковинець, ще троє – отримали травми різного ступеня тяжкості. 

«Попередньо правоохоронці встановили: на автодорозі Н-03 зі сполученням Чернівці-Житомир, в адміністративних межах села Рукшин, зіткнулися два легковики. Автомобіль «BMW» під керуванням 39-річного місцевого жителя та «Fiat Doblo» під керуванням 21-річного жителя села Ширівці», - йдеться у провідомленні. 

Внаслідок ДТП пасажир автомобіля «Fiat Doblo», 22-річний житель села Зарожани, отримав травми несумісні з життям. Двоє кермувальників та 22-річний пасажир автомобіля «BMW» отримали травми різного ступеня тяжкості.

Медики госпіталізували потерпілих до лікарні для надання допомоги.

Читайте також: буйна п'яна водійка на Львівщині вчинила ДТП і напала з мачете на авто поліцейських

Слідчі поліції внесли відомості про дану автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена