Смертельна ДТП забрала життя молодого буковинця (ФОТО)

Ще шестеро постраждали

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 1 липня, на автодорозі Р-63, між населеними пунктами Білоусівка – Коболчин, що на Буковині, травми не сумісні з життям отримав 20-річний житель села Струмок. Про це повідомили у прес-службі поліції Чернівецької області.

Правоохоронці попередньо встановили, що 20-річний водій «Opel Astra» не вибрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення з їдучим попереду автомобілем «Ford Transit» під керуванням 69-річного жителя села Романківці.

Після зіткнення мікроавтобус перекинувся, а легковик в’їхав в табло АЗС.

«В результаті аварії молодший з водіїв від отриманих травм загинув на місці події. Кермувальника мікроавтобуса та ще п’ятьох його пасажирів віком від 47 до 72 років із тілесними ушкодженнями різного ступеня важкості доправили до місцевої лікарні для надання необхідної медичної допомоги», - йдеться у повідомленні.

Відомості про дорожньо-транспортну пригоду слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Читайте також: на Львівщині сталася ДТП за участі «Тесли» та мотоцикліста 

 Досудове розслідування наразі триває.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також