Сьогодні Львів прощається з командиром взводу безпілотних авіаційних комплексів, який віддав життя за Україну

49-річний військовий зі Сокільників Руслан Коваль загинув під час виконання бойового завдання

жалоба
Фото: Армія Інформ

У Львові сьогодні, 6 квітня, прощаються із захисником України, військовослужбцем Русланом Ковалем.

Як повідомив на своїй сторінці у «Facebook» Андрій Бурбан, «похорон розпочнеться о 9:00 год, в середу, 6 квітня, у Сокільниках. Об 11:00 год процесія вирушить у Гарнізонний Храм Петра і Павла у Львові, після ми повертаємося в Сокільники і від початку села вирушаємо пішки до цвинтару».

Як повідомляє «Твоє місто», 2 квітня, у бою з російськими окупантами загинув 49-річний військовий зі Сокільників Руслан Коваль. Командир взводу безпілотних авіаційних комплексів розвідувальної роти 56-ї окремої мотопіхотної Маріупольської бригади поліг за Україну під час виконання бойового завдання.

Мешканка Сокільників та подруга захисника Уляна Солонюк розповіла, що з 2014 року Руслан Коваль безперервно воював на передовій на Сході. Упродовж двох років був снайпером, проте отримав поранення й надалі не міг виконувати цю роботу за станом здоров’я, тому був переведений в іншу бригаду.

У 2017 році Руслан Коваль став почесним мешканцем Сокільників. Тепер же військове командування подало ім’я захисника для присвоєння йому звання Героя України за вагомий внесок у захисті Батьківщини.

У Героя залишились дружина Ірина та син Роман.

Фото: Андрій Бурбан/"Facebook"

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також