Сьогодні Львівщина попрощається з шістьма загиблими захисниками (ФОТО)

Вічна пам'ять!

ФОТО: "Варта-1"

У п’ятницю, 19 квітня, мешканці Львівщини проведуть в останню путь шістьох загиблих захисників. Андрій Войтко, Степан Дільний,  Віталій Дідик, Віталій Яворський, Георгій Ломарєв та Олег Ленько віддали життя, захищаючи Україну від російських окупантів. Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Андрій Войтко “Пікачу”

Народився в селі Шнирів Золочівського району. Проживав із сімʼєю у Стрию. Боєць 4-ої Бригади оперативного призначення НГУ “Рубіж”.

В перші дні повномасштабного вторгнення пішов добровольцем. Вступив до лав НГУ. Брав участь у штурмах на гарячих напрямках, наодинці заходив у тил ворога. Загинув в районі населеного пункту Спірне на Донеччині.

 Степан Дільний

Житель села Милятин Городоцької громади. Був старшим солдатом військової частини А4026.

Загинув 11 квітня 2024 року в Донецькій області під час виконання бойового завдання. Воїну був 51 рік.

Віталій Дідик


 
Львів’янин. Проходив військову службу в лавах 40-го полку імені полковника Данила Нечая Західного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України.

З початком повномасштабного російського вторгнення добровільно став на захист Батьківщини до лав 103-ї окремої бригади територіальної оборони. Виконував бойові завдання на Харківщині, Донеччині і Луганщині.

Віталій Яворський

Уродженець міста Новояворівськ Львівської області.

З 2014 року – учасник АТО, із початком повномасштабного вторгнення – доброволець та воїн Сил спеціальних операцій Збройних сил України.

Георгій Ломарєв

Родом із Дрогобича. З перших днів повномасштабного вторгнення воював у складі 80 окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ.

Загинув 16 квітня неподалік Красногорівки на Донеччині.

Олег Ленько

Родом із Червонограда. Виконував бойові завдання у складі військової частини А4026. Загинув 11 квітня на Донеччині.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також