Сьогодні прямо під час змагань в Буковелі помер суддя міжнародної категорії з гірськолижного спорту Ігор Сидорко

Ігорю Івановичу, який був на лижах, стало погано прямо на трасі...

 

Сьогодні на 73-му році життя, під час змагань в Буковелі, помер суддя міжнародної категорії з гірськолижного спорту, єдиний в Україні технічний делегат Міжднародної федерації лижного спорту та сноубордингу FIS Ігор Іванович Сидорко.

Як повідомили у Відділенні НОК України у Львівській області, «Ігорю Івановичу, який був на лижах, стало погано прямо на трасі. В результаті реанімаційних заході його вдалося привести до тями. Але у кареті швидкої допомоги по дорозі в лікарню він помер».

Читайте також: 

Довідково: Ігор Сидорко народився у місті Львові 02.06.1951 р. З 1976 р. розпочав практику суддівства змагань з гірськолижного спорту. Серед них заходи республіканського та всесоюзного масштабу на трасах у Славсько, Ясинях, Косові, Тисовці, Красноярську, Шерегеші, Алма-Аті, Кіровську, Бакуріані, Терсколі, Гудаурі та ін. У 1985 р. присвоєне звання судді республіканської категорії, у 1988 р. - судді всесоюзної категорії з гірськолижного спорту. З вересня 2005 року технічний делегат FIS з гірськолижного спорту. Був одружений, має доньку.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий