Сьогодні у Львові відбудеться парастас за відомою львів’янкою, яка загинула в ДТП

1496256
1496256

Сьогодні, 21 січня, у Львові відбудеться парастас за 25-річною Соломією Островською — власницею клініки естетичної медицини «Genesis» і близькою подругою телеведучої Ольги Фреймут.

Про загибель дівчина повідомила Ольга Фреймут, 20 січня, на своїй сторінці у «Facebook», висловивши співчуття рідним загиблої.

«Сьогодні пішла з життя моя близька подруга — Соломія Островська. Частина мого серця пішла з нею. Не вірю. Буду сумувати до кінця моїх днів. Вона була неземна, занадто ідеальна, щоб бути правдою. Співчуваю рідним Соломії», — написала телеведуча.

Парастас розпочнеться о 19 год., у храмі Всіх Святих Українського народу, на вул. Петлюри, 32. 

Як повідомило Українське лікарське товариство, 22 січня Соломію поховають на Личаківському цвинтарі.

19 січня, ввечері, на трасі «Київ–Чоп», поблизу Житомира, сталася смертельна аварія — легкове авто зіткнулося з вантажівкою. За кермом легковика була львів’янка Соломія Островська. 

Відомо, що дівчина прямувала до Києва з відпочинку в італійських Альпах.

Соломія Островська родом зі Львова. Закінчила Львівський університет імені Івана Франка та Варшавський університет. Була засновницею проєктів WoW Conference, Mounirproducts.ua, Seamless1 UA. А у 2018 році заснувала клініку естетичної хірургії Genesis, що стала відкриттям року за версією журналу Ria. Наступного, 2019 року, Соломія Островська потрапила у топ-50 успішних жінок Львівщини.

varta1.com.ua: Новини