«Сьогодні я хотів себе підпалити», - чоловік, якй облився бензином у Львові, прокоментував свої дії

Вусал Сафал-Огли Назаров

Вчора, 16 липня, у центрі Львова біля міськраи уродженець Азербайджану Вусал Сафал-Огли Назаров, засуджений за бійку на одному з львівських ринків, хотів вчинити самоспалення. Про це пише zaxid.net.

За даними судового реєстру, у березні цього року Шевченківський районний суд Львова засудив його за побиття покупця на ринку «Тополя-1», що на вул. Мазепи у Львові.

Причиною бійки стала «неприйнятна поведінка потерпілого по відношенню до співмешканки обвинуваченого». Вусал Назаров пояснив, що покупець чіплявся до його дівчини, а саме – рукою доторкнувся до її стану нижче пояса. Жінка зробила зауваження, що їй таке не подобається і таке не личить чоловікові. Після цього Вусал Назаров завдав своєму опоненту щонайменше три удари в голову та обличчя, спричинивши перелом носа та лобної пазухи.

Суддя Петро Невойт визнав Вусала Назарова винним в умисному середньої тяжкості тілесному ушкодженні (ч. 1 ст. 122 ККУ). Вироком суду йому призначили покарання у вигляді 2,5 років обмеження волі. Також він має сплатити постраждалому моральну шкоду у розмірі 250 тис. грн. Львівський апеляційний суд 9 липня підтвердив цей вирок.

"Почався суд, який тривав рік. І от, 9 липня суд визнав мене винним і дав покарання у вигляді обмеження волі на 2,6 років.
Я визнав свою вину та каявся з перших днів, що переборщив із силою, але це не бралось до уваги. Я був готовий компенсувати моральні збитки, але мені назвали суму у розмірі 1 млн гривень, що для мене непідйомно. В мене на вихованні двоє малолітніх дітей.

Сьогодні я прийшов під міську раду з останньою надією, аби привернути увагу суспільства до несправедливості системи. Чому несправедливості? Потерпілим виявився колишній суддя, Кузьма Михайло." - написав чоловік.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі