Спецпризначенці затримали іноземця, який вигнав дружину з сином на вулицю і зачинився з 2-річною дитиною (ВІДЕО)

Чоловік вигнав дружину з оселі, зачинився з дворічною дитиною, погрожував зброєю. Затримували дебошира спецпризначенці Київщини.

Скріншот відео Національної поліції Київської області

У неділю, 23 січня, близько 20:00 год, у селі Святопетрівське, Бучанського району, що на Київщині, 31-річний громадянин Франції посварився з дружиною, виставив її та 4-річну дитину на мороз, після чого зачинився у будинку разом із 2-річною донькою. Затримувати чоловіка довелося спецпризначенцям. Про це повідомили у пресслужбі поліції Київської області. 

Жінка намагалась залагодити конфлікт, однак чоловік продовжував агресивно висловлюватись у її бік та не пускав до помешкання, тож жінка викликала поліцію. 

«Правоохоронці разом із жінкою зайшли на подвір’я домоволодіння та постукали у двері. Чоловік почав погрожувати поліцейським застосуванням гвинтівки, після чого знову зачинився у помешканні»,повідомили у пресслужбі поліції Київщини. 

Для затримання чоловіка була введена спеціальна поліцейська операція за участі бійців спецпідрозділу КОРД.

Дитину повернули матері, а чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За місцем проживання правопорушника правоохоронці вилучили у якості речових доказів гвинтівку, 14 газових балонів до неї, а також 2 арбалети, 

За фактом домашнього насильства та погроз поліцейським правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України. 


varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також