«Спіймай виборця»: як окупанти проводять «референдум» у Маріуполі (ВІДЕО)

«Волевиявлення» у всій красі

Фото: з "Telegram"-каналу Петра Андрющенка

У Маріуполі загарбники продовжують виставу під назвою «референдум». Кремлівські маріонетки у Донецьку звітують про «явку понад 77 %». Фото та відео «волевиявлення» показав радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у «Telegram».

«У скарбничку “Вільне волевиявлення на референдумі”. Чергове фото виборчої дільниці Маріуполя. Підпис придумайте самі», — йдеться у підписі до фото з озброєним наглядачем.

Фото: з "Telegram"-каналу Петра Андрющенка

Водночас, зазначається, що маріупольців продовжують виловлювати просто на вулицях, колаборантів супроводжують озброєні загарбники.

«Маріуполь. Передостанній день циркореферендуму. Донецькі гауляйтери звітують про явку понад 77 відсотка, хоча чому одразу не 102 — таємниця. Сьогодні ще пошуковий день мобільних дільниць під гаслом «спіймай виборця». Саме «вільне волевиявлення» виглядає так. Пошук і примушення. Носій урни автоматом прозоро натякає про наслідки відмови», — написав Андрющенко.

На опублікованому ним відео видно колаборанток з «виборчої комісії», які ходять по місту в супроводі озброєного окупанта.

Нагадаємо, окупанти розпочали псевдореферендуми на захоплених територіях України.

Також став відомий список країн, які допомагають росії проводити псевдореферендуми.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена