Справжній "мозговий штурм": невдовзі у Львові відбудеться наймасштабніша конференція – AI & BigData Conference

29425310_2027859727486534_854178117961383936_o
29425310_2027859727486534_854178117961383936_o

21 квітня у Львові вкотре пройде AI&BigData Conference 2018 — захоплююча, одноденна конференція, в рамках якої діятимуть 4 потоки інформації.



 


На 3-ох із 4-х потоків усі присутні  зустрінуться зі суто технічним вмістом у галузях аналізу великих даних, інструментів обробки даних, зберігання, а також  використанню штучного інтелекту і різнобарвного використання ML.


4-ий потік — Business наповнений реальними кейсами правильного застосування сучасних технології. Саме 4й Потік розрахований для тих, хто тримає руку на пульсі інновацій, і тут Eксперти галузі простою мовою розкажуть про впровадження інновацій для підвищення ефективності вашого бізнесу, на що варто поставити акценти і що зможе колосально скоротити ваші витрати. Елементи штучного інтелекту вже діють у багатьох сферах діяльності, замінюючи стандартні правила гри для бізнесменів.


"У рамках конференції планується зібрати 300 учасників та 28+ спікерів, відповідно ви обов’язково зустрінемось з упізнаваними професіоналами, талановитими мідлами, а також джунами-оптимістами,  щоб обговорити останні новини розвитку Big Data & Data Science інструментів, новітні розробки у сфері AI, а також проговоримо про різнобарвне використання ML. В програмі ви знайдете практичні та технічні презентації справжніх практиків - знавців своєї справи, які працюють у провідних компаніях. Вони поділяться своїми рекомендаціями, інструментами, моделями, успіхами та невдачами. Для обміну досвіду в нас є запрошені спікери із за рубіжа.", розповідають організатори конференції.



Організатори  переконані, участь у заході буде корисна всім, оскільки AI&BigData Conference — це масштабний мозговий штурм, на якому Ви:


— як учасник, зможете поставити важливі для вас запитання спеціалістам галузі та отримати кваліфіковану відповідь, надихнетесь ідеями нових проектів, заведете нові знайомства, чи потусите зі старими-добрими друзями.


— як спікер вдосконалите свої презентаційні скіли та отримаєте корисний зворотній зв’язок;


— як спонсор (партнер) проявите себе, як активний гравець ринку та здобудете корисний нетворкінг;


— як новачок відкриєте для себе світ штучного інтелекту та великих даних як напрямку розвитку та зрозумієте куди рухатись, щоби стати на стежку успіху.


—  як бізнесмен отримаєте реальні кейси для прокачки вашого бізнесу і реальні знайомства з кращими професіоналами галузі, які підкажуть вам на перший погляд неймовірні речі на який здатний кейс штучного інтелекту в розвитку вашого бізнесу.


«Це буде справжня зустріч професіоналів, і ми з нетерпінням чекаємо вас тут!», йдеться у повідомленні.


Конференція відбудеться у суботу, 21 квітня, у приміщенні готелю «Дністер», що за адресою вулиця Матейка, 6.


Для участі у конференції обов'язкова попередня реєстрація. Зареєструватись можна за активним посиланням: AI&BigData Conference 2018

varta1.com.ua: Новини