США готують новий пакет санкції проти Росії — Єрмак

Інакше вони не розуміють

Джо Байден президент Сполучених штатів Америки в розмові з Володимиром Зеленським підтвердив, що скоро буде новий пакет санкцій проти РФ. Про це сьогодні, в інтерв’ю телеканалу «Рада», повідомив керівник Офісу президента України Андрій Єрмак, пише «ТСН».

«Байден у розмові з президентом Зеленським підтвердив, що скоро буде новий пакет санкції від США для Росії. Ми постійно працюємо з американцями. Санкції від США — дуже потужний інструмент і його потрібно і далі продовжувати. Які саме санкції вийдуть найближчими днями, я не знаю, але думаю, що це будуть персональні обмеження, економічні санкції», — заявив Єрмак

Нагадаємо, 24 лютого Росія напала на Україну, завдавши серію ракетних та авіаударів по наших містах, зокрема і по Києву. Широкомасштабне вторгнення триває вже 36-й день (війна 8 років). Окупанти продовжують руйнувати українські села, селища і міста крилатими ракетами та авіабомбами, вбиваючи мирне населення та завдаючи нищівних руйнувань інфраструктурі.

У відповідь на російську агресію низка країн, зокрема США, Канада, Велика Британія, ЄС, Японія, інші, ввели проти Москви безпрецедентні економічні та персональні санкції. Зокрема вони торкнулися і банківської системи. Це призвело до знецінення рубля. 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також