Стала відома вартість делінеаторів, які встановили біля Винниківського ринку

20210816-165236
20210816-165236

Встановлення делінеаторів на перехресті вулиць Личаківської та Солодової у Львові вартувала міському бюджету понад 115 тис грн. Про це інформують «Наші Гроші».

Личаківська районна адміністрація Львівської міської ради уклала договір із ТОВ «Західне інноваційне об’єднання».

Згідно кошторису виготовлення та встановлення дорожніх знаків коштуватиме 5 тис грн, делінеатори — 57 тис грн.

Вартість обмежувальних стовпців разом із встановленням — 783 грн за штуку. У мережі їх продають від 370 до 440 грн за одиницю (з ПДВ та без ПДВ), а встановлюють у Києві за 230 грн/од, що є дешевше Львова.

Майже 30 тис грн отримає приватний підприємець Роман Зубачик за розробку проєктів зміни організації дорожнього руху. За ці кошти Зубачик розробляв проєкти на перехресті Кривчицької Дороги — Ніщинського, Воробкевича та Зеленій.

Роман Зубачик входить у міську комісію безпеки дорожнього руху і сам також голосував за прийняття рішення про розмежування біля Винниківського ринку. Зубачик працював у ЛКП «Львівавтодор» начальником відділу транспортного планування і моделювання, але в комісію увійшов як представник ГО «Львівська асоціація велосипедистів».

ТОВ «Західне інноваційне об’єднання» зареєстроване у Львові, а його власником є Ігор Зюбрик. У 2018 р. перебував під двомісячним домашнім арештом через підозру у заволодінні 388 тис бюджетних гривень.

varta1.com.ua: Новини