Стало сумно і вирішила розважитися: мешканка Рівненщини збрехала поліції про напад і зґвалтування

П'яна жінка вигадала злочин та детально описала "нападника"

Поліцейські притягнули до відповідальності жительку Дубенщини, яка у нетверезому стані повідомила до поліції про нібито розбійний напад та зґвалтування. У пошуках зловмисника правоохоронці опитали всіх мешканців громади та відпрацювали всі можливі шляхи втечі, однак згодом виявилося, що жінка вигадала злочин. Про це повідомила пресслужба ГУНП у Рівненській області.

Зазначається, що 18 жовтня, близько 14 години до поліції звернулася 27-річна жителька Дубенського району із повідомленням про те, що невідомий постукав у двері її помешкання. Коли ж та відкрила — погрожуючи рушницею, зґвалтував та відібрав продукти харчування. Потерпіла, будучи напідпитку та в істериці, детально описала нападника.

"Упродовж доби тривали слідчі та розшукові заходи, в ході яких сьогодні вдалося встановити справжні обставини події: жінка зізналась, що будучи в стані алкогольного сп’яніння, їй стало сумно, тож вирішила таким чином розважитись", - йдеться у повідомленні.

На порушницю поліцейські склали адміністративний протокол за завідомо неправдивий виклик спеціальних служб (ст. 183 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Однак, насправді громадяни мають усвідомлювати інше: виклик спецслужб — не жарти. Опрацьовуючи хибний виклик, правоохоронці можуть вчасно не прибути туди, де насправді потрібна їх допомога.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також