Стало відомо, де зараз перебувають брати Мамони, які навели ракету на Грозу

на росії

У навідників, братів Володимира та Дмитра Мамонів, які скоригували російський ракетний удар по кафе у селі Гроза на Харківщині 5 жовтня, залишились зв'язки на Харківщині серед дальніх родичиів та знайомих. Про це в коментарі для ТСН.ua розповіли джерела в правоохоронних органах.

«За нашою інформацією, наразі брати Мамони перебувають на території Белгородської області Росії, куди вони втекли під час деокупації Харківщини. Але при цьому ми не виключаємо, що у них залишились зв’язки з дальніми родичами, знайомими, які мешкають тут», - повідомило джерело.

Про одного з братів-навідників відомо, що до війни він працював в ДАІ Харківщини. Після того, як росіяни окупували частину Харківщини, брати перейшли на службу до так званої «поліції» окупантів.

Напередодні звільнення регіону обидва зрадники разом із родинами втекли до рф, де продовжили працювати на користь країни-агресора.

«За вказівками російських окупантів вони дистанційно розпочали формувати власну мережу інформаторів на підконтрольній Україні території. Для цього »втемну« залучали до підривної діяльності своїх родичів, сусідів та знайомих з деокупованих міст та селищ Харківщини. Під виглядом дружніх розмов та листувань у месенджері зрадники випитували у людей відомості про дислокацію Сил оборони та масові заходи на території регіону», - повідомляє СБУ.

Читайте також: росіяни накопичують резерви для наступу на деяких ділянках.

5 жовтня окупанти завдали удару по селу Гроза Куп'янського району, внаслідок якого загинули 59 людей.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також