Стало відомо, хто привіз Анджеліну Джолі до України

В ООН повідомили, що візит Джолі до України — її особиста ініціатива

Попри те, що голівудська зірка є послом доброї волі ООН у справах біженців, в Організації зазначили, що її візит до України — її особиста ініціатива, і ООН тут ні до чого, пише «ТСН».

Як розповіла у себе на «Facebook»-сторінці радниця з питань комунікацій голови Офісу президента Дар’я Заливна, до України Джолі привіз голова Офісу президента Андрій Єрмак.

«Нарешті вже офіційно можу вам зізнатися, хто насправді стоїть за приїздом Анджеліни Джолі в Україну. І у кого таки є її телефонний номер. Для протоколу: про «Львівські круасани» він не просив. Як кажуть на Галичині, так сі стало. Це вже далеко не перший зум Андрія Єрмака і Анджеліни Джолі», — розповіла Заливна.

Дар’я Заливна також заінтригувала, що історія з Анджеліною Джолі для України лише тільки починається. Але не уточнила, про що саме йдеться: «Скоро самі все побачите. P.S: Розумна, глибока, дуже смілива і сильна жінка. Вдячні за підтримку України», — зазначила Заливна.

Нагадаємо, що тиждень тому голлівудська акторка Анджеліна Джолі завітала на захід України, а саме до Львова.

Акторка на Сихові зайшла до кав’ярні, після чого відвідала львівський залізничний вокзал. Акторка зустріла пасажирів евакуаційного поїзда з Покровська та поспілкувалася з ними особисто. Крім того, Джолі завітала до вокзальних волонтерів, психологів та лікарів. Також зірка провідала у лікарні дітей, які постраждали від ракетного удару військових РФ по вокзалу у Краматорську.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також