Стало відомо хто стане головним тренером збірної України

2803df
2803df

Тренером збірної України стане колишній наставник «Динамо», «Аль-Ахлі» і «Ференцвароша» Сергій Ребров. Про це інформує «Sport.ua», з посиланням на джерела в Будинку футболу.

47-річний тренер домовився про розрив контракту з «Аль-Айном» і вже в понеділок буде представлений як наставник збірної України.

За інформацією видання, Ребров підпише контракт за схемою «2+1», тож Ребров буде керувати «синьо-жовтими» у відборі на ЧС-2022 і ЧЄ-2024. По завершенні відбору на першість континенту угода може бути продовжена ще на рік.

За даними ЗМІ, Мирон Маркевич, який також був одним з кандидатів на пост головного тренера збірної, хотів контракт на три роки, але йому пропонували угоду до кінця року.

Сергій Ребров — український футболіст, що грав на позиції нападника (ближче до закінчення кар’єри футболіста більше грав на позиції атакуючого півзахисника), та український футбольний тренер. Більшу частину кар’єри провів у київському «Динамо» (1992–2000 і 2005–2008), однак свої виступи починав у донецькому «Шахтарі». Також грав за англійські «Тоттенгем» та «Вест Гем», турецький «Фенербахче», російський «Рубін». Переможець трьох чемпіонатів: українського (дев’ятиразовий), турецького й російського. Грав за збірну України.

Сергій Ребров є другим бомбардиром в історії чемпіонатів України (після Максима Шацьких), а також став першим гравцем, який забив у чемпіонаті України сто голів.

Кар’єру професійного футболіста закінчив у 2009 році, після чого працює на тренерській роботі. З 16 квітня 2014 року обіймав посаду в. о. головного тренера в київському «Динамо», а з 18 травня 2014 року по 31 травня 2017 — головний тренер «Динамо». Першим виграв Кубок України як гравець і тренер.

varta1.com.ua: Новини