Стало відомо хто став в. о. головного тренера «Динамо»

Луческу подав у відставку

Вчора, 3 листопада, після поразки в матчі з «Шахтарем» (0:1) у рамках чемпіонату України у відставку з посади головного тренера «Динамо» подав румунський фахівець Мірча Луческу. Про це повідомляє пресслужба клубу.

Сьогодні, на навчально-тренувальній базі у Віті-Литовській, президент клубу Ігор Суркіс подякував Містеру, який також був присутній на зібранні та попрощався з усіма, і представив команді нового наставника. Ним став багаторічний голкіпер «біло-синіх» Олександр Шовковський, який у статусі виконуючого обов’язки головного тренера готуватиме команду до наступних матчів у чемпіонаті України.

«За результат завжди відповідають головний тренер та його тренерський штаб, ви ж відповідаєте за якість своєї гри. І у вас є певний рівень гри, нижче якого ви не маєте права опускатися, а навпаки прагнути його підвищувати. Містер Луческу вкладав у вас свої сили, знання, досвід. А досяг він багато чого у своєму житті та карʼєрі. Тому я хочу, щоб ви ще раз подякували Містеру за виконану роботу», - сказав Шовковський.

Читайте також: головний тренер київського «Динамо» залишає команду і оголосив про завершення кар'єри

Опісля, футболісти оплесками провели Мірчу Луческу.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт