Стало відомо, кого путін бачить наступним лідером рф

У народу росії запит на керівника-жінку

На вихідних президент Росії Володимир Путін обговорив із людьми зі свого близького оточення концепцію поступового відходу від влади та способи забезпечити наступність при зміні керівництва режиму. Про повідомляє телеграм-канал «Generall SVR».

Колишнього президента Росії Дмитра Медведєва, незважаючи на всі його намагання останнім часом зобразити із себе головного «яструба», Путін збирається банально «злити», запропонувавши йому місце посла в одній із країн Південно-Східної Азії.

Перед цим «зливом» Дмитру Медвєдеву доведеться зіграти роль «цапа-відбувайла» і відповісти за падаючий рейтинг партії Єдина Росія вже наприкінці цієї осені.

Ймовірно до кінця осені цього року за планами Путіна рейтинг Єдиної Росії просяде і з’явиться запит нового лідера партії, причому всі соціологічні опитування покажуть, що запит у народу Росії на керівника-жінку.

В Єдиній Росії безумовно багато гідних жінок, які можуть очолити партію влади, але найгіднішою має бути дочка президента Росії Катерина Тихонова.

Ближче до Нового року Путін за планами оголосить про позачергові президентські вибори, які мають відбутися 26 березня 2023 року і сам Путін у них не візьме участі підтримавши Дмитра Патрушева.

Самого Дмитра Патрушева, який зараз в уряді обіймає посаду міністра сільського господарства, до цієї події виведуть зі складу уряду на нейтральну посаду, бажаючи знизити ризики прийняття негативу за прогнозовану кризу в галузі, яку він очолює.

Володимир Путін залишиться головою Держради і реальним керівником країни стільки, скільки дозволить здоров’я, яке погіршується.

Раніше, Путін пригрозив ракетними ударами по нових цілях.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також