Стало відомо, коли в містах увімкнуть електроенергію

Фахівці «Укренерго» працюють над відновленням живлення в усіх регіонах

Фото: ілюстративне

В Офісі президента кажуть, що енергетики відновлюють живлення у регіонах, а рятувальники розгортають «Пункти незламності».

Енергетики працюють над відновленням живлення в усіх регіонах, ймовірно, вже зранку міста почнуть поступово отримувати електроенергію.

Про це повідомив заступник керівника ОПУ Кирило Тимошенко у «Telegram».

«Провели оперативну нараду з очільниками областей та міст, представниками ДСНС, Міненерго, Мінрегіону, Мінекономіки та Нацбанку. Найголовніше питання, звісно — енергетика та робота фахівців з її відновлення, а також оперативне розгортання «Пунктів незламності» (ПН)», — зазначив він.

За словами Тимошенка, станом на зараз рятувальники розгорнули вже понад 800 ПН. Буквально в найближчі години запрацюють додаткові стаціонарні «Пункти Незламності».

Своєю чергою фахівці «Укренерго» працюють над відновленням живлення в усіх регіонах.

«Десь вдається швидше, а де-не-де для цього треба більше часу. Ми сподіваємось, що вже зранку міста почнуть поступово отримувати електроенергію. У першу чергу, необхідно забезпечити живленням об’єкти критичної інфраструктури — це водоканали, ТКЕ, лікарні. Ситуація складна, але контрольована», — сказав він.

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів