Стало відомо про кількість постраждалих під час ракетного удару по військовій частині на Київщині (ФОТО, ВІДЕО)

Росіяни завдали удару 6-ма ракетами “Іскандер”

Фото: Телеграм/Андрій Нєбитов

15 потерпілих внаслідок ракетного обстрілу на Київщині. На даний час маємо таку цифру, повідомив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

У той же час, завдяки вчасному реагування на сигнал тривоги, вдалося уникнути більш тяжких наслідків.

Залишки ще однієї ракети окупантів поліцейські виявили в лісосмузі також у Вишгородському районі. На щастя, тут ніхто не постраждав.

За словами голови Київської ОВА Олексія Кулеби, росіяни поцілили у об’єкти військової інфраструктури. Ще один снаряд вдалось знайти у лісосмузі у Вишгородському районі.

У Генштабі зазначають, що росіяни завдали удару 6-ма крилатими ракетами типу “Іскандер” по військовій частині у Лютіжі, Київської області. 

«Ворог зранку обстріляв Київщину крилатими ракетами, Чернігівщину — системами РСЗВ, є втрати серед особового складу», — про це заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ бригадний генерал Олексій Громов.

«Близько 5 години ранку, противник завдав удару 6-ма крилатими ракетами типу «Іскандер» по військовій частині у Лютіжі, Київської області. Одна будівля зруйнована та дві пошкоджено. Одна крилата ракета була збита. Противник завдав удару з акваторії Чорного моря, з району миса Фіолент», — сказав Громов.

Як повідомлялося, ворог із білорусі на світанку обстрілював Україну.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також