Стало відомо стан постраждалих, внаслідок ракетного удару у Львові

Офіційні подробиці сьогоднішніх подій

Внаслідок ракетного удару здійсненого сьогодні 18 квітня по Львову станом на цю годину відомо про семеро загиблих людей. Про це на брифінгу повідомив голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький.

Він уточнив, що це перші загиблі, внаслідок влучання по Львову. Також, наразі, відомо про 11 постраждалих. Серед них — одна дитина.

Троє постраждалих перебуває у важкому стані. У дитини незначні ушкодження.

Дані щодо загиблих та постраждалих ще можуть змінюватися.

Як додав мер міста Андрій Садовий, семеро людей сьогодні мали плани на життя, які сьогодні обірвалися через атаку ворога.

Мер додав, що сьогодні в Україні немає безпечних місць.

«Серед 11 поранених двоє людей знаходяться у дуже важкому стані.  В одній зі шкіл Львова повилітали вікна. Навколо об’єкту повилітали вікна з будинків. Велике прохання до всіх мешканців — коли ви чуєте сирену — йдіть в укриття», — сказав Андрій Садовий.

На брифінгу додали, що по Львову вдарили чотири ракети. Це були крилаті ракети повітряного базування. За попередньою інформацією, їх випустили з Каспійського регіону.

Три ракети вдарили по об’єкті військової інфраструктури. Одна — по шиномонтажу.

Перший об’єкт — це склади, які не використовували.

Внаслідок влучань, сталися пожежі. На обидвох об’єктах їх уже повністю загасили. Підрозділи ДСНС розбирають завали.

Обидва об’єкти зруйновані повністю.

Додамо, що у Львові, у зв’язку з ракетним обстрілом, також відбулися тимчасові зміни у русі громадського транспорту, а також у русі потягів у напрямку Львова. 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена