Стало відомо, у якому зараз стані поліцейський та порушник внаслідок вибуху гранати у Броварах

Крім того, чоловік на момент вчинення злочину перебував в розшуку

ФОТО: Національна поліція України

Внаслідок вибуху гранати, 37-річний правоохоронець отримав поранення ніг та лівої руки.  Нагадаємо, що подія трапилась 11 травня, близько 21:00 в Броварах. Про це раніше писала «Варта-1».

Поліцейські Броварського управління поліції отримали виклик щодо хуліганських дій невідомою особою. Коли вони прибули за вказаною адресою, чоловік кинувся втікати, поліцейський почав його переслідувати, тоді зловмисник кинув гранату у бік правоохоронця. 

У пресслужбі Нацполіції Київської області повідомили, що зараз загрози його життю і здоровʼю немає.

Також поранення отримав і сам 37-річний правопорушник, а саме травму лівої ноги та обох рук.

Крім того відомо, що правопорушник вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та зберігання наркотичних засобів та на момент вчинення злочину перебував в розшуку.

Слідчі вже повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочинів передбачених ч. 1 ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. 

Увага! Відео може містити кадри чутливого характеру

За вчинений замах на життя поліцейського передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк